Soundfest info

Tapahtumakuvaus

SOUNDFEST on monipuolinen hiphop/pop-genren musiikkifestivaali Lahdessa.

Tapahtumapaikkana toimii Mukkulan tapahtumapuisto osoitteessa Ritaniemenkatu 10, Lahti.

Aukioloajat

SOUNDFEST-festivaali järjestetään elokuussa 27.-28.8.2021.

Portit avataan PE 27.8 klo 15 ja LA 28.8 klo 14.

Tutustu aikatauluun »

Saapuminen

Ikärajat

Tapahtuma on ikärajaton (alle 10-vuotiaat huoltajan seurassa).

VIP-paketit ovat K-18.

Lipputyypit, rannekkeen vaihto ja maksutavat

Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeeseen ja suosittelemme vaihtamaan ennakkoon lipun rannekkeeseen. Ennakkovaihtopaikka julkaistaan myöhemmin tapahtumasivuilla sekä somekanavissamme. Alle on listattu kaikki myyntiin tulevat lipputyypit, ja tarkemmat tiedot lippujen sisällöistä löytyvät Liput-välilehdeltä. Lipunmyynti aloitetaan rajoitetulla määrällä Earlybird-lippuja sekä VIP-lipuilla. Ennakkoliput tulevat myyntiin heti edullisempien Earlybird-lippujen jälkeen.

Perusliput:

Ennakkolippu PE 27.8.2021, ikärajaton

Ennakkolippu PE 27.8.2021, K-18

Ennakkolippu LA 28.8.2021, ikärajaton

Ennakkolippu LA 28.8.2021, K-18

Ennakkolippu 2 PV, ikärajaton

Ennakkolippu 2 PV, K-18

VIP-liput:

VIP 1, K-18

VIP 2, K-18

Yrityspaketit: Julkaistaan myöhemmin

Maksutavat: Paytrail (pankkien verkkomaksut), Smartum Saldo, Eazybreak, ePassi

Lipunostajan vastuu:

SOUNDFESTIN lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, ellei tapahtuma peruunnu tai siirry. Kaikki lipputyypit on tarkoitettu festivaaliin, eikä yksittäisen artistin esiintymistä varten. Artistin peruuttaminen tai sääolosuhteet eivät ole peruste lippujen palautukselle.

Tutustu lippuvaihtoehtoihin »

Esteettömyys

Tapahtuma on esteetön, ja avustaja (1 avustaja/asiakas) pääsee alueelle ilmaiseksi. Liikuntarajoitteisille on varattu oma katselualue, josta on esteetön näkymä lavalle. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeen esimerkiksi lääkärintodistuksella. Avustajan tiedot on ilmoitettava etukäteen osoitteeseen info@soundfest.fi. Mikäli osallistut tapahtumaan K-18-ikärajan ollessa voimassa, niin myös avustajan on oltava täysi-ikäinen.

Tapahtuman turvallisuus- ja hygieniaohjeet

Olemme vastuullinen tapahtumajärjestäjä ja noudatamme kulloinkin voimassa olevia aluehallintoviraston sekä THL:n ohjeistuksia. Festivaalialueella on käsienpesumahdollisuus heti porttien jälkeen sekä useassa muussa pisteessä. Käsidesit löytyvät kaikilta palvelupisteiltä. Mikäli koronatilanne ei ole helpottanut elokuuhun mennessä, tulemme tekemään tapahtumalle yksityiskohtaisen torjuntaohjeen. Juhlitaan turvallisesti!

Tutustu turvallisuusohjeisiin »

Sallitut ja kielletyt esineet

Alueelle ei saa tuoda alkoholia eikä myöskään tyhjiä alkoholipulloja. Järjestyksenvalvojat tekevät turvatarkastuksen festivaalialueen porteilla ja tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine kielletty/sallittu. Alta löydät ohjeistuksen yleisimmistä sallituista ja kielletyistä esineistä.

Seuraavat tavarat ovat SALLITTUJA

 • Kamerat (ei jalustaa)
 • Tyhjä, enintään litran kokoinen pantiton pullo (1 kpl, ei lasia)
 • GoProt (ei GoPro tikut)
 • Tabletit ja läppärit
 • Laturit
 • Sytkäri
 • Aurinkorasvat (ei suihkutettavia)
 • Pienet omat eväät
 • Pienet kylmälaukut (ei kylmäkalleja)
 • Yksi lisänestepullo sähkötupakkaa varten
 • Lääkkeet alkuperäispakkauksessa

Seuraavat tavarat ovat KIELLETTYJÄ

 • Alkoholijuomat ja alkoholittomat juomat
 • Huumausaineet
 • Pantilliset pullot ja lasipullot
 • Kylmäkallet
 • Sateenvarjot
 • Kamerajalustat, selfie-, GoPro- tai muut kameratikut
 • Kuvauskopterit
 • Radiopuhelimet
 • Aerosoli-tuotteet (kuten hiuslakka tai aerosoliaurinkorasva)
 • Tuolit (myös retkituolit)
 • Terä- tai ampuma-aseet tai muut laittomat esineet

Tupakointi

Festivaalialueella on erikseen merkitty (myös aluekarttaan) tupakointialue. Muilla alueilla tupakointi on kielletty.

Turvallisuus ja ensiapu

Festivaalialueen portilla kaikille suoritetaan turvatarkastus ja kaikki laukut tarkistetaan ennen alueelle pääsyä. Järjestyksenvalvojat huolehtivat yleisön turvallisuudesta, puuttuvat mahdollisiin järjestyshäiriöihin ja turvaavat jokaiselle rauhallisen festivaalikokemuksen, joten noudatathan heidän antamiaan ohjeita. Tapahtumajärjestäjän Party Promotion Oy:n järjestyksenvalvonnasta vastaava alihankkija on oikeutettu poistamaan alueelta asiakkaat, jotka aiheuttavat järjestyshäiriötä tai eivät noudata tapahtuman sääntöjä. Edellä mainituista syistä alueelta poistettu asiakas ei ole oikeutettu samaan hyvitystä lipun ostohinnasta.

Alueella toimii festivaalin oma ensiaputiimi, joka on varautunut tapaturmiin ja pieniin haavereihin sekä antaa ensiapua tarvittaessa. Ensiapupiste on merkitty myöhemmin julkaistavaan aluekarttaan.

Tutustu turvallisuusohjeisiin »

Valokuvaus ja videointi

Valokuvaaminen ja videokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua. Muistathan kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä. Järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää kuvaaminen erityistapauksissa, kuten artistin pyynnöstä keikan aikana. Esitysten äänittäminen ja kuvaaminen kokonaisuudessaan videolle ei ole sallittua. Festivaaleilla otettujen kuvien kaupallinen käyttö on kiellettyä ilman tapahtumajärjestäjä Party Promotion Oy:n kirjallista lupaa.

Ruoka ja juoma

Festivaalialueelta löytyy useita ruokamyyntipisteitä sekä erilliset K-18-anniskelualueet. Osa ruokapisteistä tarjoilee myös kasvisruokavaihtoehtoja.

Narikka ja löytötavarat

Tapahtuma-alueen narikka palvelee koko festivaalin aukioloajan. Löytötavarat viedään tapahtuman aukioloaikana narikkaan ja tapahtuman jälkeen Hämeen poliisilaitoksen Lahden toimipisteeseen.

Vapaaehtoisuus

Avaamme vapaaehtoishaun lähempänä tapahtumaa. Asiasta tiedotetaan erikseen tapahtumasivuilla sekä somekanavissamme.

Tapahtumatorin esiintyjät

Oletko aina halunnut päästä esittelemään erikoistaitojasi tuhatpäiselle yleisölle? Sujuuko sinulta taikatemput, akrobatia tai tanssiliikkeet? Alueelle tulee erillinen tapahtumatori, johon haetaan esiintyjiä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@soundfest.fi

Akkreditointi

Musiikkialan ammattilaisille ja median edustajille suunnattu akkreditointi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@soundfest.fi

Lisätiedot löydät täältä »